بنر سایت اسکینک دات آی آر
بانک اطلاعاتی واحدهای صنعتی

جستجوگر پیشرفته سایت



آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 303 sinafaraji
1 355 sinafaraji
0 244 hily
0 318 sonya
0 300 sasan
0 231 sasan
0 287 sasan
0 235 sasan
0 224 sasan
0 228 sasan
0 244 sasan
0 295 sonya
0 254 sonya
0 241 sonya
0 308 sasan
0 236 sasan
0 221 hily
0 229 hily
0 272 sasan
0 217 sasan

گذرواژه‌هایی که از خود استقلال عمل ندارند

بسیاری از کاربران به امید این‌که مکانیزم‌های حفاظتی همچون گذرواژه‌ها از دستگاه‌های آن‌ها در برابر دسترسی‌های غیر مجاز محافظت به عمل می‌آورند، خوشحال هستند. تنها نگرانی کاربران از بابت رخنه‌های امنیتی است که به هکرها اجازه نفوذ به دستگاه‌های کاربران را می‌دهد. اما شاید اوضاع کمی پیچیده‌تر از آن‌چه به نظر می‌رسد، باشد.

بر اساس شواهد و اسنادی که به تازگی منتشر شده است، گوگل این توانایی را دارد، تا اگر یک حکم قضایی دریافت کرد، به راحتی به درون اسمارت‌فون کاربران وارد شود و محتوای درون دستگاه را مشاهده کند. به عبارت دیگر گوگل این توانایی را دارد تا از سد گذرواژه‌ای که مورد استفاده کاربران قرار می‌گیرد، عبور کند. بر اساس این مستندات، گوگل تنها با دریافت یک حکم قضایی معتبر و رسمی توانایی انجام چنین کاری را خواهد داشت. البته لازم به توضیح است، دسترسی به اسمارت‌فون کاربران و دور زدن گذرواژه‌های کاربران تنها روی دستگاه‌هایی که از اندروید نسخه5 به پایین استفاده می‌کنند، امکان‌پذیر است.

 

رمزعبورهایی از جنس آیکون و الگوها

فراموش نکنیم اندروید یک محصول گوگلی است در نتیجه این شرکت همواره راه‌کارهای لازم برای دور زدن گذرواژه‌ها و ورود به دستگاه‌های کاربران را دارد. اما نکته قابل تاملی که در این زمینه وجود دارد این نیست که گوگل توانایی انجام چنین کاری را دارد، بلکه مسئله این است که گوگل نیازی به دسترسی فیزیکی به دستگاه ندارد و می‌تواند این‌کار را از راه دور انجام دهد. بسیاری از برنامه‌های اندرویدی بدون هیچ‌گونه دلیل موجهی یک ارتباط اینترنتی را برقرار کرده و داده‌هایی را به سمت سرورها ارسال می‌کنند. (به مقاله اغلب برنامه‌های اندرویدی معروف ارتباطی پنهانی با سرور‌ها دارند در سایت مجله رجوع کنید.) البته اسناد منتشر شده می‌گویند، نسخه‌های 5 به بالای سیستم‌عامل اندروید از این قاعده مستثنا هستند، به دلیل این‌که این دستگاه‌ها به‌طور پیش فرض رمزنگاری کامل دیسک را به‌طور خودکار انجام می‌دهند. (گوگل با عرضه مارشمالو سیاست‌های جدیدی اتخاذ کرد و به تولیدکنندگان دستگاه‌های همراه اعلام کرد بر اساس سیاست‌های جدید اتخاذ شده همه ملزم به رمزنگاری کامل دیسک هستند.) آمارها نشان می‌دهند امروزه نزدیک به 74.1 درصد دستگاه‌های اندرویدی از نسخه 5 به پایین سیستم‌عامل اندروید استفاده می‌کنند در نتیجه گوگل این توانایی را دارد تا از راه دور هر زمان که نیاز داشته باشد به این دستگاه‌ها وارد شود.

 

بدون نیاز به رمزعبور و فقط با چند بار لمس گوشی لاگین کنید

اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که از نسخه 5 به پایین سیستم‌عامل اندروید استفاده می‌کنید، می‌توانید این ویژگی را روی دستگاه خود فعال کنید، البته به شرطی که این ویژگی به صورت پیش فرض توسط تولیدکننده اسمارت‌فون حذف نشده باشد. برای این منظور ابتدا به بخش تنظیمات Settings رفته، در زیر شاخه Security به دنبال گزینه Full Disk Encryption باشید. (اگر این گزینه در شاخه Security نبود در شاخه Storage به دنبال آن باشید.) البته به این نکته توجه داشته باشید فعال کردن این گزینه روی دستگاه همراه عملکرد و سرعت دستگاه شما را کمی کند می‌کند. آدرین لودویک سخن‌گوی گوگل در واکنش به اسناد منتشر شده گفته است: «گوگل نمی‌تواند دستگاه‌های رمزنگاری شده را از راه دور ریست کند.»
لازم به توضیح است همچون گذشته کاربران آی‌فون در مقایسه با کاربران اندرویدی خوش‌شانس‌تر هستند. اپل از نسخه 8 به بعد iOS رمزنگاری کامل دیسک را به‌طور پیش‌فرض در تمامی محصولات خود قرار داده است، در نتیجه شانس ابلاغ چنین حکمی به اپل به این روش غیرممکن خواهد بود.
در شرایط فعلی شرکت‌هایی همچون گوگل، اپل، مایکروسافت و.... سعی می‌کنند، از حریم خصوصی کاربران خود محافظت به عمل آورده و تا حد امکان در برابر فشارها ایستادگی کنند. البته این اقدام شرکت‌های فناوری طبیعی است؛ اگر کاربران احساس کنند از محصولی غیرقابل اعتماد استفاده می‌کنند، به راحتی آن‌را کنار گذاشته؛ به سراغ برندها یا شرکت‌های دیگر خواهند رفت، در نتیجه این شرکت‌ها سعی می‌کنند از بروز چنین پیش‌آمدی تا حد امکان ممانعت به عمل آورند

تعداد بازديد : 111
برچسب ها : ,,
مطالب مرتبط
5 نکته مهم که هنگام خرید سرور باید به آن توجه داشته باشید
واردات و رجیستر گوشی‌های گران‌تر از 300 یورو ممنوع شد (+سند)
معرفی هوآوی از لپ‌تاپ سبک و حرفه ای MateBook 13 AMD Edition
معرفی تراشه‌های جذاب مدیاتک Helio G35 و Helio G25؛ گیمینگ با کیفیت با گوشی زیر 100 دلار
طرح جدید ایلان ماسک: بازی GTA در خودروی تسلا خود
هر چه سریع تر این 38 نرم افزار اندرویدی را پاک کنید
چگونگی برگرداندن گوشی اندرویدی به تنظیمات کارخانه
بیوگرافی پریسا تبریز، بانوی ایرانی-لهستانی در راس تیم کروم گوگل
چگونگی تعمیر سی دی و دی‌ وی ‌دی خش دار؟
تاثیر فناوری‌های روز بر زندگی متولدان دهه‌های ۸۰ و ۹۰
بخش نظرات

کد امنیتی رفرش